Geschiedenisleraar krijgt iPad van vrijgevige leerlingen

Geschiedenisleraar Johnson kreeg van zijn leerlingen een iPad cadeau. Het begon met een grap, maar de leerlingen van Johnson besloten daadwerkelijk geld in te zamelen om de iPad te kopen.

ipad cadeauAls je blij bent met je leraar, kun je dat op allerlei manieren uiten: schrijf een persoonlijke brief, geef een doos bonbons of een tegoedbon voor een etentje. De leerlingen van geschiedenisleraar Johnson, werkzaam op een doodgewone highschool in de VS, besloten geld in te zamelen voor een iPad. De leerlingen legden het hele jaar geld opzij en brachten op die manier 750 dollar bij elkaar, genoeg om een iPad 3 met Apple Care te kopen. Het resterende bedrag zetten ze om in een cadeaubon van 72 dollar.

Het cadeau begon eigenlijk met een grapje: Johnson zei aan het begin van het tweede semester dat hij in plaats van kleine cadeautjes liever een iPad kreeg. De leraar was de grap al lang vergeten, maar de leerlingen niet: zij kochten een iPad aan het einde van het jaar. De vrijgevigheid heeft Johnson te danken aan het feit dat hij geweldig lesgeeft en een enorme impact op het leven van de leerlingen heeft. Johnson zelf was sprakeloos en beweerde dat hij de hele avond thuis zou zitten huilen vanwege zoveel vrijgevigheid.

Video niet zichtbaar? Probeer het op YouTube!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2012, 8:14
Categorie Achtergrond
Onderwerpen cadeau, ipad, school

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.