Geruchten: iPod touch met GPS, Steve Jobs in korte broek

Via Alibaba en iDealsChina zijn afbeeldingen uitgelekt van wat de nieuwe iPod nano moet voorstellen. Ook zijn er geruchten over een iPod touch met GPS. En geheel offtopic: Steve Jobs geeft een presentatie in korte broek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPod nano casesEr zijn meer aanwijzingen dat er een langgerekte uitvoering van de iPod nano met afgerond scherm aankomt, al zijn de bewijzen nog niet echt overtuigend. Op Alibaba zijn cases te zien die bedoeld zouden moeten zijn voor de 4e generatie iPod nano. iDealsChina heeft bovendien renderings van deze iPod nano, die aan de eerder ‘uitgelekte’ omschrijvingen voldoen. Eerder had iDealsChina het bij de iPhone 3G bij het juiste eind, maar dat is nog geen garantie dat deze nieuwe renderings juist zijn.

Ook beweert iDealsChina dat er een iPod touch met GPS aankomt. Dat nieuws gerucht dateert eigenlijk al van 11 juli, maar is nog niet eerder ontdekt. De informatie komt van een interne bron die contact heeft met medewerkers die de 2e generatie iPod touch en de 4e generatie iPod nano bouwen.

Deel twee van dit nieuwtje – totaal offtopic, maar daarom niet minder leuk om er aandacht aan te besteden – gaat over Steve Jobs. Hij zet in onderstaand filmpje uiteen hoe Apple zich onsterfelijk kan maken… in korte broek.

Via: Macenstein en MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2008, 13:23
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen gps, nano, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.