Moscone West Center wordt voorbereid voorafgaand aan WWDC 2010

Gerucht: WWDC dit jaar van 5 tot 9 juni

Naar verluidt vindt de WWDC, Apple's jaarlijkse ontwikkelaarsevenement, dit jaar plaats van 5-9 juni 2011.

Moscone West Center wordt voorbereid voorafgaand aan WWDC 2010Het gerucht gaat dat Apple de World Wide Developers Conference, kortweg WWDC, dit jaar gepland heeft voor 5 tot 9 juni 2011. Dit zou blijken uit de agenda op de website van het Moscone Center, waar het jaarlijkse evenement tot nu toe altijd heeft plaatsgevonden. Voor de genoemde dagen wordt hierin een “Corporate Meeting” in het Moscone West vermeld. Met uitzondering van vorig jaar kwamen deze corporate meetings telkens overeen met het moment waarop de WWDC plaatsvond.

Vorig jaar vond de WWDC plaats van 7 tot 11 juni 2010. Tijdens de traditionele keynote kondigde Steve Jobs de iPhone 4 aan en ging veel aandacht uit naar de iOS 4-update, die op 21 juni officieel gelanceerd werd. Dit jaar zal de focus waarschijnlijk liggen op de iPhone 5, die naar verluidt een geheel nieuw ontwerp zal hebben. Ook gaat naar verwachting veel aandacht naar Mac OS X Lion, de nieuwste telg in Apple’s Mac OS X-familie, waarmee Apple het beste van iOS terugbrengt naar de Mac. Deze nieuwe Mac OS X-versie zal volgens Apple deze zomer worden gelanceerd.

In dezelfde agenda staan ook voor 10 en 11 mei evenals 22 en 23 juni corporate meetings gepland. Er wordt gesuggereerd dat Apple misschien nog wat meer voor ons in petto heeft. Al zouden het ook gewoon evenementen van andere bedrijven kunnen zijn, die net als Apple niet willen dat het vroegtijdig uitlekt. Apple maakt de officiële datum voor de WWDC meestal in april of mei bekend, dus voorlopig hoeven we nog geen bevestiging van het bedrijf te verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2011, 19:41
Categorieën Geruchten, iDevices, Round-up
Onderwerpen ios 3, mac os x, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.