Gerucht: Lady Gaga gaat iPhone promoten

Lady Gaga gaat de nieuwe iPhone promoten. Dat blijkt uit onbevestigde geruchten van website The Examiner. De zangeres zal in ieder geval veel aandacht trekken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lady gagaDe Examiner beweert dat Apple een contract met Lady Gaga heeft gesloten. De 24-jarige superster gaat in commercials de volgende generatie iPhone aanprijzen. Een flinke slag om de arm is zeker op z’n plaats, want het gaat om tot nu toe onbevestigde berichten. Tot nu toe traden in de ‘Get a Mac’-reclames minder bekende sterren op: Jason Long en John Hodgman. Begin april waren er geruchten dat Apple met de reclamespotjes wilde stoppen.

Mocht Apple bij de iPhone voor Lady Gaga kiezen, dan zou dat een gewaagde maar tegelijk geslaagde keuze zijn: de zangeres weet altijd alle aandacht op zich te vestigen met opvallende uitspraken en al even opvallende outfits. Over succes heeft ze ook niet te klagen: meer dan 10 miljoen albums en 35 miljoen singles gingen al over de toonbank. Dat zijn cijfers waar Apple zich aan kan meten: eind april maakten ze bekend dat er 50 miljoen iPhones en 35 miljoen iPods touch zijn verkocht.

lady gagaNiet iedereen zal gecharmeerd zijn door Lady Gaga, maar het zal Apple qua publiciteit misschien niet veel uitmaken als de spotjes ophef en boze reacties veroorzaken. Lady Gaga’s Monster Ball Tour begint op 28 juni, rond het moment dat ook de nieuwe iPhone wordt verwacht. Ze maakt al samen met Dr. Dre reclame voor Monster Cable-oordopjes. Tijdens een bedrijfsfeest van Monster Cable in Berlijn werd de hiernaast afgebeelde foto gemaakt.

Foto: Creative Commons, Who The Hell is Jozilla en SpreePiX

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2010, 15:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen muziek, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.