Gerucht: ‘iPhone 5 met aluminium achterkant in herfst 2012’

De iPhone 5 krijgt een aluminium achterkant en een schermrand van plastic of rubbercoating. Dat zegt BGR op basis van geruchten. Anderen denken dat de iPhone 5 in de zomer komt.

iphone aluminiumVolgens de website BGR zal de iPhone 5 pas in de herfst van 2012 verschijnen. Het toestel zou een ander uiterlijk hebben dan de iPhone 4 en iPhone 4S, de twee huidige modellen. De achterkant wordt van aluminium gemaakt, met daaromheen een rand van plastic of met rubbercoating. De voorkant blijft nog wel gewoon van glas. De afbeelding die hiernaast is te zien, is nog een onbeholpen ‘artists impression’, die niet door Apple is gemaakt en eruit ziet als een miniatuur iPad.

Verder zou het antennesysteem dat nu rondom de iPhone zit, anders zijn ontworpen. Apple kan daardoor een achterkant van aluminium maken, zonder dat er een plastic inzet nodig is, zoals nu bij de 3G-versie van de iPad het geval is.

Andere websites denken er echter anders over: zo zou de iPhone 5 al in de zomer beschikbaar komen, met een iets groter scherm maar met dezelfde schermresolutie. Wel zit er een snellere processor in en krijgt de iPhone een ander uiterlijk, denkt 9to5mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2011, 18:36
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.