Microfoonhouder iKlip 2 aangepast voor iPad Air

iPad-microfoonhouder iKlip 2 werkt met de iPad Air met behulp van een speciale adapterset.

iKlip 2Muzikanten die een iPad gebruiken om noten te lezen tijdens een optreden gebruiken onder andere de iKlip 2, een speciale iPad-houder die je aan een microfoonstandaard kunt bevestigen. Het iPad-accessoire werkte voor lange tijd in combinatie met zo’n beetje iedere 9,7-inch iPad-model, maar bezitters van een nieuwe iPad Air hadden een probleem. Omdat de iPad Air iets kleiner is, blijft de iKlip 2 niet langer strak om de iPad zitten. Fabrikant iKlip 2 heeft daarom een adapter voor de originele iKlip 2 gemaakt. Dit hulpstuk wordt standaard bij de ipad-houder verkocht, of kan los worden besteld als je al een iKlip 2 in huis hebt.

De iPad Air-adapter voor de iKlip 2-microfoonhouder bestaat uit vier kleine hulpstukken die je op de iKlip bevestigt. Je kunt de adapterset bestellen voor €11,99 bij IK Multimedia. Verwacht wordt dat de eerste exemplaren halverwege februari worden verzonden.

De iKlip 2 is een vrij simpele iPad-houder voor aan een microfoonstandaard, die wordt verkocht voor 39 euro. Eenmaal bevestigd kun je de iPad alle kanten opdraaien, zodat je er zeker van bent het scherm goed te zien tijdens een optreden. Het hulpstuk past om een microfoonstandaard van hooguit 3 centimeter in diameter (1,2-inch).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2014, 15:29
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.