Geohot brengt blackra1n RC2 uit (jailbreak)

Zojuist heeft Geohot backra1n RC2 uitgebracht. Deze nieuwe versie lost een aantal problemen en beperkingen op die aanwezig waren in blackra1n RC1. Blackra1n RC2 is per direct beschikbaar voor OS X en Windows en kan gebruikt worden om firmware 3.1 en 3.1.2 mee te jailbreaken.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iconZojuist heeft Geohot backra1n RC2 uitgebracht. Deze nieuwe versie lost een aantal problemen en beperkingen op die aanwezig waren in blackra1n RC1. Blackra1n RC2 is per direct beschikbaar voor OS X en Windows en kan gebruikt worden om firmware 3.1 en 3.1.2 mee te jailbreaken. Als je de vorige versie met succes hebt gebruikt, hoef je blackra1n niet nog een keer te gebruiken.

blackra1n-rc2

De belangrijkste veranderingen in blackra1n RC2 zijn:

Een tethered-jailbreak wil zeggen dat de iPhone of iPod steun nodig heeft tijdens het opstarten van een gejailbreakt bestandssysteem van een ander apparaat (om code te kunnen injecteren). Dit betekent in de praktijk dat je blackra1n telkens opnieuw moet gebruiken als je een iPhone 3GS of 2e generatie iPod touch 8GB met een nieuwe bootrom opnieuw op wilt starten.

afc2add
Een iPhone of iPod touch die gejailbreakt is met blackra1n RC2, zal niet automatisch werken met programma’s zoals DiskAid, iPhoneBrowser en WinSCP. Om gebruik van deze programma’s toch mogelijk te maken, kun je afc2add installeren uit de ModMyi repository.

De werking van blackra1n is gelijk gebleven aan die van de vorige versie, dus kun je onze handleiding blackra1n: jailbreaken voor dummies gebruiken als je met behulp van blackra1n wilt jailbreaken. Je kunt blackra1n RC2 op blackra1n.com downloaden. Voor hulp kun je het beste terecht op het forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:43
Categorie Jailbreak
Onderwerpen blackra1n, geohot, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.