RipDev maakt broncode Icy openbaar (jailbreak)

RipDev is vooral bekend van de grote concurrenten voor Cydia namelijk Installer en Icy. Afgelopen week maakte RipDev bekend dat ze stoppen, maar voor de fans van Icy is er nu voorzichtig goed nieuws: RipDev heeft de broncode van Icy openbaar gemaakt.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

IcyOp vrijdag kon je lezen dat RipDev er na een lange geschiedenis van ontwikkeling voor de iPhone mee stopt. RipDev is vooral bekend van de grote concurrenten voor Cydia namelijk Installer en Icy. Voor de fans van Icy is er nu voorzichtig goed nieuws: RipDev heeft de broncode van Icy openbaar gemaakt.

De broncode van Icy is beschikbaar onder een MIT (X11) license, dat wil zeggen dat het iedereen vrij staat om de software te gebruiken, te kopiëren, te wijzigen, samen te voegen, te publiceren, te distribueren en/of te verkopen, zolang de licentie voowaarden ook in alle kopiën van (delen van) de software voor blijven komen.

RipDev - Icy

Voor fans van Icy betekent dit licht aan de horizon; iedereen kan in principe de code van Icy gebruiken, veranderen of verbeteren. Ook als het vrijgeven van de broncode niet direct leidt tot nieuwe versies van Icy of een nieuwe concurrent voor Cydia, dan kan de code gebruikt worden door ontwikkelaars voor allerlei nieuwe ontwikkelingen voor iPhone OS.

Icy broncode

Ben je benieuwd naar de broncode? Dan kun je deze op GitHub vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:43
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, open source, ripdev

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.