Gelekte weblinks naar iOS 6 bèta voorspellen update vanaf iPhone 3GS en iPod touch 4G

Een Chinees forum heeft downloadlinkjes voor iOS 6 beta build 10A5316k en Safari 6 gevonden. Ze wekken de indruk dat de iPad 1 en de derde generatie iPod touch geen update meer krijgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios 6 icoonMedewerkers van het Chinese forum WeiPhone hebben weblinkjes ontdekt die verwijzen naar nieuwe beta-builds voor iOS 6 en Safari 6. Het zijn mogelijk downloads die tijdens de WWDC-conferentie beschikbaar zullen worden gesteld aan ontwikkelaars. Vorig jaar kwam dezelfde Chinese site ook al met soortgelijke downloadlinks op de proppen, die achteraf bleken te kloppen. Uit de informatie is af te leiden dat de iPhone 3GS wel een update krijgt, maar de eerste generatie iPad niet.

Het gaat om een beta-build van iOS 6 met nummer 10A5316k. Het niet meer ondersteunen van de iPad 1 zou opvallend zijn, omdat de eerste generatie iPad een nieuwere (A4-)processor heeft dan de processor die in de iPhone 3GS is verwerkt. Verder lijkt het erop dat alleen de vierde generatie iPod touch een update zal krijgen. De Chinese site verwacht ook dat Apple een ontwikkelaarspreview van Safari 6 voor OS X Lion beschikbaar zal stellen op de WWDC.

Klikken op de links geeft niet de gebruikelijke foutmelding op de website van Apple, met een melding dat de pagina niet bestaat. In plaats daarvan krijg je een melding dat de sessie is verlopen. Verander je het buildnummer, dan krijg je een ‘Toegang verboden’-melding. Beide foutmeldingen wekken de indruk dat ze verwijzen naar iets dat daadwerkelijk bestaat, een downloadbestand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 20:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ios 6, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht
Devices iPhone 3GS, iPod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.