Geef je iPhone een hand met Japanse handcase

De Japanse iPhone Hand Case is een van de meest absurde sinds lange tijd. De siliconen hand ziet er levensecht uit en is bevestigd aan een zwarte hardcase.

japanse-hand-iphone-caseIn Japan hebben ze de gewoonte om soms de gekste accessoires te maken. Deze handcase voor de iPhone is één van de vreemdste die we de afgelopen tijd hebben gezien. Hij wordt op de markt gebracht door de Japanse winkel Rakuten en is kost 4.762 yen, omgerekend zo’n 44 euro. Dezelfde keten maakt ook iPhone-cases met daarop een enge kever of een sushi-maaltijd. Er is keuze uit twee handmodellen, Nami en Yamato.

Behalve dat je ermee kunt bellen kun je de hand ook gebruiken als bakje voor pennen of je zonnebril. Foto’s op de website van de winkelier laten zien dat je de hand tevens kunt gebruiken om ‘iemand’ vast te houden, bijvoorbeeld tijdens een emotioneel gesprek. De vingers kun je gebruiken voor het opbergen van ringen. Absurd? Ja, maar we verwachten dan ook niet dat er veel Europeanen zullen zijn die de moeite gaan doen om een dergelijke case in huis te halen.

Meer info: Rakuten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2012, 21:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, japan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.