Gebruik profielen voor SBSettings met SBSchedule (jailbreak)

SBSchedule is een applicatie die je in staat stelt om de populaire applicatie SBSettings te gebruiken in combinatie met profielen. Je kunt de schakelaars (toggles) van jouw keuze toevoegen aan een bepaald profiel, die je vervolgens op een door jou ingestelde tijd in kunt laten gaan. Je kunt daarbij denken aan het uitschakelen van bepaalde functies die een (zware) aanslag plegen op de batterij van je iPhone, zoals 3G of GPS, als je gaat slapen om deze vervolgens weer automatisch aan te laten zetten wanneer je wakker wordt.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

SBSchedule is een applicatie die je in staat stelt om de populaire applicatie SBSettings te gebruiken in combinatie met profielen. Je kunt de schakelaars (toggles) van jouw keuze toevoegen aan een bepaald profiel, die je vervolgens op een door jou ingestelde tijd in kunt laten gaan. Je kunt daarbij denken aan het uitschakelen van bepaalde functies die een (zware) aanslag plegen op de batterij van je iPhone, zoals 3G of GPS, als je gaat slapen om deze vervolgens weer automatisch aan te laten zetten wanneer je wakker wordt. Ook kun je op deze manier bijvoorbeeld push notificaties (en het daarbij behorende geluid) automatisch uit laten schakelen tijdens de nachtelijke uren.


SBSchedule is voor $2,99 (± €2,20) beschikbaar via de repository van BigBoss. De applicatie is getest op elk type iPhone die draait op iPhone OS 3.0 tot en met 3.1.3.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.