Apple wijst Nederlandse iPad-onderzetter iCoaster af

Apple heeft de applicatie iCoaster afgewezen. Met deze iPad-applicatie kun je je iPad als onderzetter gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

icoaster onderzetterApple ziet niets in het idee om de iPad als onderzetter voor drankjes te gebruiken. De Nederlandse ontwikkelaar Philip Plotnikov kwam op het idee toen hij vorige week vrijdag thuis zat te werken met een biertje op tafel. Hij dacht: “Zou het niet handig zijn om een bierviltje te hebben?” (tijdens de live-uitzending over iPhone OS 4.0 werd de iPad trouwens ook al als onderzetter gebruikt voor een fles cola). Philip maakte in 35 minuten een applicatie met maar één functie: een bierviltje dat verschuift naar de plaats waar je je glas neerzet.


Apple was minder enthousiast over het idee:

Dear Mr. Plotnikov,

Thank you for submitting iCoaster to the App Store. We have reviewed iCoaster and have determined that we cannot post this version of your iPad application to the App Store at this time because it encourages an activity that could result in customers damaging their iPads by placing beverages or heavy glasses on the screen. We have chosen not to publish this type of application to the App Store.

Apple raadt Philip daarna aan om een ad-hoc-versie van de applicatie met vrienden te delen, als hij dat wil. Maar in de App Store zien ze het liever niet verschijnen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 april 2010 om 1:27
Onderwerp
Categorie
Achtergrond

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.