Gebruik Bluetooth op firmware 3.x met iBlueNova (jailbreak)

>Zojuist is de applicatie iBlueNova in de Cydia Store verschenen. De applicatie is de opvolger van iBluetooth van de(zelfde) ontwikkelaar MeDevil, maar dan specifiek bedoeld voor firmware 3.x. Met behulp van de applicatie kun je bestanden uitwisselen via Bluetooth met andere apparaten die dit protocol ondersteunen.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Zojuist is de applicatie iBlueNova in de Cydia Store verschenen. De applicatie is de opvolger van iBluetooth van de(zelfde) ontwikkelaar MeDevil, maar dan specifiek bedoeld voor firmware 3.x. Met behulp van de applicatie kun je bestanden uitwisselen via Bluetooth met andere apparaten die dit protocol ondersteunen.

Je kunt iBluetooth onder andere gebruiken om eenvoudig foto’s, video’s en zelfs muziek van je iPhone of iPod Touch naar een ander apparaat te versturen. Je kunt de applicatie ook gebruiken om andere typen bestanden te ontvangen of versturen. In de instellingen van de applicatie kun je er onder andere voor kiezen welke naam je je eigen toestel wilt geven, wel of niet automatisch naar andere apparaten te zoeken, te vibreren bij het ontvangen van een bestand, het instellen van een PIN-code, foto’s origineel op te slaan of als JPG, ontvangen afbeeldingen automatisch op te slaan in de camera applicatie en op welke locatie je bepaalde bestanden standaard op wilt slaan.

iBlueNova is voor $5,99 beschikbaar via de repository van iSpazio. Als je iSpazio niet ingesteld hebt kun je deze toevoegen via www.ispaziorepository.com. Je kunt de iBlueNova applicatie 15 dagen gratis proberen. Als je eerder iBluetooth hebt gekocht, zou je de licentie daarvoor ook voor iBlueNova moeten kunnen gebruiken.

Met dank aan iSpazio voor de screenshots en aan Gianni en Joost voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2010, 16:56
Categorieën iDevices, Jailbreak
Onderwerpen bluetooth, firmware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.