Smule’s iPhone-applicatie van T-Pain nu in de App Store

Smule heeft samen met T-Pain een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je kunt autotunen. De applicatie bevat vijf bekende nummers en drie onbekende nummers.

t-painWe schreven er al eerder over: Smule gaat een autotune-applicatie voor de iPhone uitbrengen in samenwerking met rapper T-Pain. De applicatie is vanaf nu in de App Store te krijgen en kost €2,39: I Am T-Pain. De applicatie bevat vijf nummers van T-Pain, voorzien van songteksten en geïntegreerde autotune-instellingen. Daarnaast krijg je drie niet eerder uitgebrachte tracks van T-Pain. Heb je de smaak te pakken, dan kun je via In-App Purchase nog eens vijf nummers kopen. De applicatie werkt het best als je deze met de iPhone-headset (met microfoon) gebruikt. Je kunt ook de iPhone op een externe speaker aansluiten, zodat iedereen kan meeluisteren.

We schreven eerder ook al over Auto-Tune The News, waarbij nieuwsflitsen met autotune worden gezongen. De makers van Auto-Tune The News besteden in hun laatste filmpje ook aandacht aan de iPhone-app:

In onderstaand filmpje gebruiken artiesten de applicatie:

Via: persbericht van PR-bureau

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2009, 8:00
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.