Apple roept Fruit Ninja uit tot gratis App van de Week

Apple heeft de bekende iOS-game Fruit Ninja uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt Fruit Ninja daarom een week gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Fruit NinjaHet populaire iOS-spel Fruit Ninja is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game een week lang gratis kunt downloaden. We vermoedden gisteren al een beetje dat dit zou gebeuren toen we in iCulture Deals de aanbieding zagen voorbijkomen, maar inmiddels heeft Apple de aanbieding officieel aan de App van de Week-actie gekoppeld.

Fruit Ninja heeft voor iPhone-bezitters bijna geen introductie meer nodig. De fruitsnijdgame laat je punten scoren in meerdere spelopties door zoveel mogelijk fruit kapot te maken met swipes over het scherm. De game telt op het moment maar liefst 732 recensies in de Nederlandse App Store. Je zou kunnen afvragen of er nog veel iPhone-bezitters zijn die de game willen spelen en hem nog nooit eerder hebben gedownload, maar dit is slechts de tweede keer in het 3-jarige bestaan van de game dat hij gratis te downloaden is. Net als bij andere App van de Week-acties zijn zowel de iPad- als iPhone-versies gratis te downloaden.

Apple kondigt op donderdagnacht vaak de App van de Week aan, waarna je hem een week lang kunt downloaden. Dit betekent dat je van deze specifieke actie waarschijnlijk tot en met donderdag 18 april gebruik kunt maken. Let wel goed op of de actie nog inderdaad van kracht is, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Fruit Ninja (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Fruit Ninja HD (gratis, normaal €2,69, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, fruit ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.