iDemocracy 3 nu beschikbaar voor Windows en Mac

Een van de populairste unlock- en jailbreakmethoden voor de iPhone heeft een update gekregen naar versie 3. Deze versie is een paar dagen geleden uitgebracht, zowel voor Mac OS X Leopard als voor Windows Vista en XP. Volgens ontwikkelaar Drakenza is iDemocracy 3 niet meer dan een gebruikersinterface rond de onderliggende projecten: de libraries Infinity […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iDemocracy 3Een van de populairste unlock- en jailbreakmethoden voor de iPhone heeft een update gekregen naar versie 3. Deze versie is een paar dagen geleden uitgebracht, zowel voor Mac OS X Leopard als voor Windows Vista en XP. Volgens ontwikkelaar Drakenza is iDemocracy 3 niet meer dan een gebruikersinterface rond de onderliggende projecten: de libraries Infinity en Sigma, twee open source libraries die alle benodigde modificaties uitvoeren.

iDemocracy 3 biedt onder andere ondersteuning voor iDBundles, kleine scripts die hetzelfde tagformaat gebruiken als CML. Met deze scripts kun je allerlei telefoonfuncties uitvoeren, zoals het kopiëren van bestanden van en naar de telefoon, activaties uitvoeren, IMEI wijzigen, enzovoort. Drakenza is van plan om dit in de toekomst verder uit te breiden.

iDemocracy is niet alleen bedoeld voor het unlocken en jailbreaken van je iPhone. Het bevat ook een Media Manager waarmee je onofficiële ringtones, wallpapers en applicaties van derden kunt installeren. Een Backup- en Restore-functie zit er ook in. Daarbij gebruik je SSH om bestanden te uploaden en downloaden. Hieronder is een video te zien over de nieuwe versie, iDemocracy 3.

Meer info: iDemocracy op Google Code (oude site) en Drakenza.com (nieuw!)
Via: Chipnit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen politiek, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.