Freitag iPhone-hoesje meteen uitverkocht

Tassenmaker Freitag heeft een eigen iPhone-hoesje uitgebracht, die meteen al is uitverkocht. De hoesjes zijn van het authentieke dekzeil van vrachtwagens gemaakt, maar zonder unieke opdruk.

Freitag hoesje iPhoneHet Zwitserse merk Freitag maakt tassen van dekzeil en is daar behoorlijk populair mee. Een nieuw uitgebracht iPhone-hoesje was dan ook meteen uitverkocht.

Freitag gebruikt dekzeil van vrachtwagens en andere gebruikte materialen om tassen, portemonees en laptophoezen te maken. De hoesjes voor de iPhone hebben niet de bekende ‘willekeurige’ opdruk, waarbij je echt het idee krijgt dat jouw tas of hoes al een lange geschiedenis achter de rug heeft. In plaats daarvan zijn de hoesjes egaal van kleur, waardoor ze helaas niet zo uniek zijn als de tassen.

Freitag iphone caseHet hoesje kost 25 euro en is van binnen bekleed met fluweel. Om de iPhone makkelijk uit de case te halen is een lint aanwezig, waarmee je de iPhone omhoog trekt, op dezelfde wijze als de CEO Glide en de Incipio Orion-cases.


Meer info: Freitag
Via: One More Thing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2008, 12:57
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.