Foursquare Swarm krijgt Apple Watch-app en stickerboek

Foursquare's Swarm-app heeft nu een bijbehorende app voor de Apple Watch. Daarnaast bevat Foursquare Swarm voortaan een stickerboek.

Foursquare stickerboekEven snel inchecken vanaf de Apple Watch? Het is met de nieuwste update van Foursquare Swarm voortaan mogelijk. De bijbehorende Apple Watch-app laat je met een enkele tap op het scherm namelijk inchecken op je huidige locatie. In de iPhone-app kun je voortaan makkelijker bij je verzamelde stickers – en zie je ook hoe je nieuwe stickers verdient.


Of tenminste: Swarm belooft in de update-informatie dat de stickerfuncties zijn verbeterd. De stickers komen te staan op een eigen tabblad, waarop ook wordt getoond wat je moet doen om nieuwe plaatjes te ontgrendelen. Daarmee wil Foursquare je aansporen om er op uit te trekken en in te checken, zoals vroege versies van de app ook deden. Bij ons verscheen het sticker-tabblad alleen niet nadat we de update hadden geïnstalleerd. Zelfs nadat we de app hadden verwijderd en opnieuw gedownload, was het stickerboek nergens te bekennen. Wellicht moet Foursquare aan de serverkant van de app nog een schakelaar omzetten.

Foursquare Swarm Apple WatchFoursquare werkt in de tussentijd aan een grote 3.0-update voor Swarm, waarin Mayorships weer aan de app worden toegevoegd. Daarnaast kun je vanaf die update weer scores vergelijken. Een speciaal stickerspel moet je in Foursquare Swarm 3.0 ook bezighouden.

De Apple Watch-app voor Swarm zit simpel in elkaar, maar doet precies wat je er van verwacht. Door de app te openen zie je de locatie waar je waarschijnlijk op dat moment bent, waarna je kunt tappen om in te checken. Dat hele proces kan alleen wel even duren: er wordt al enige tijd geklaagd over langzame apps voor de Apple Watch, als er gebruik wordt gemaakt van gps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 mei 2015 om 9:37
Onderwerp
Categorie
Apps
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.