Foto’s nieuwe iPhone met groter scherm duiken op (update: renderings)

Foto's van de Chinese site iPhone??? tonen een nieuwe iPhone met een andere achterkant, een langer scherm en een nieuwe dock connector. De achterkant heeft veel gemeen met eerder gelekte onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nieuwe iPhone voor- en achterkantDe Chinese site iPhone中文网 beweert foto’s in handen te hebben van de nog niet aangekondigde nieuwe iPhone. Op de foto’s is een iPhone te zien met de achterkant die in eerdere foto’s van gelekte onderdelen vandaan kwam. Omdat het hier gaat om een volledige iPhone, zouden we voor het eerst kunnen zien hoe hij er uitziet wanneer hij in elkaar is gezet.

Hoewel de achterkant in de foto’s erg lijkt op de meerkleurige achterkant in eerdere foto’s en een video, maakt deze iPhone juist gebruik van één kleur. De randen zouden bestaan uit een ander materiaal dan het middenstuk, maar beide zijn gewoon zwart. De iPhone heeft daarnaast een langer scherm en een alternatieve dock connector, twee toevoegingen die in eerdere geruchten ook al voorbij kwamen.

Nieuwe iPhone bovenkantHoewel iPhone中文网 beweert dat er geen Photoshop is gebruikt voor de nieuwe foto’s, wijst de site er op dat de nieuwe iPhone nog niet door Apple is bevestigd. We weten ook pas zeker hoe de nieuwe iPhone er uit ziet wanneer Apple hem aankondigt. Hoewel Chinese sites vaker rare foto’s van mogelijke iPhones tonen, komen er ook vaak valide geruchten uit het land: in China wordt immers de iPhone gefabriceerd, waardoor de kans groot is dat hij daar als eerste uitlekt. De foto’s zijn ongeacht de echtheid wel interessant: ze laten namelijk zien hoe een iPhone er uit kan komen te zien als Apple de eerder gelekte achterkant gaat gebruiken.

11:36 Het blijkt te gaan om een rendering van de Nederlandse Flickr-gebruiker Martin Hajek uit Utrecht, die is gebaseerd op eerdere gelekte onderdelen. De foto’s zijn niet afkomstig van een mogelijk gelekte iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2012, 11:39
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.