Foto’s mogelijke trilmotor en homeknop iPhone 5S opgedoken

Nieuwe foto's laten de mogelijke trilmotor en homeknop van de iPhone 5S zien.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5S homeknop dichtbijDe Franse Apple-site Nowhereelse heeft foto’s gepubliceerd van mogelijke iPhone 5S-onderdelen. De foto’s laten een nieuwe homeknop, trilmotor en de kabel voor de volumeknoppen zien. Hoewel de foto’s weinig lijken te vertellen over mogelijke iPhone 5S-functies, suggereren de onderdelen wel dat Apple’s productieproces op het moment al enigszins draait. Eerder bleek dat iPhone 5S-onderdelen vanaf eind mei worden geleverd.

In de homeknop lijkt geen teken te zijn van een vingerafdrukscanner, die volgens geruchten in de iPhone 5S gebruikt zal worden. Dit betekent niet per se dat Apple de scanner niet zal gebruiken: er kan ook gewoon een tweede – nieuw – onderdeel worden gebruikt voor deze toevoeging. Tot nu toe zijn we echter geen gelekte onderdelen tegengekomen die dit gerucht ondersteunen.

iPhone 5S homeknop

De trilmotor lijkt aan een kabel te zijn bevestigd die ook wordt gebruikt voor de volumeknoppen van de iPhone 5S. Volgens MacRumors is het onderdeel compacter dan de iPhone 5-variant.

iPhone 5S trilmotor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2013, 18:21
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen homeknop, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.