iPhone 6 2

‘Foto’s van Foxconn bevestigen uiterlijk iPhone 6’

Op nieuwe foto's die vermoedelijk van Foxconn afkomstig zijn, zijn details van de iPhone 6 te zien. Ze tonen hoe bijvoorbeeld de camera iets uitsteekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Franse website iGen heeft foto’s gepubliceerd die uit de fabrieken van Foxconn afkomstig zouden zijn. Ze laten een aantal details zien van de iPhone 6, zoals de afmetingen en de iets naar buiten uitstekende cameralens. Op de foto’s zijn de modelnummers N51 (iPhone 5s) en de nieuwe modelnummers N56 en N61 te zien. Bij de twee laatstgenoemde steekt de camera iets naar buiten uit, namelijk tussen de 0,67 en 0,77 millimeter.

Lees ook: iPhone 6 kopen: verwachte prijzen en abonnementen

iphone 6 igen afmetingen

In eerdere foto’s was ook al te zien dat de cameralens aan de achterkant iets uitsteekt. Uit de nieuw verschenen foto’s, die gedateerd zijn op februari 2014, is niet af te leiden wanneer de prototypes zijn gemaakt. Het kan dus gaan om eerdere prototypes.

Lees ook: Prototypes, dummy’s, concepten en gelekte onderdelen: wat je moet weten over Apple-geruchten

Modelnummer N61 is een toestel met 4,7-inch scherm en afmetingen van 138,14 x 66,97 x 6,9 mm. Het andere toestel met modelnummer N56 heeft een 5,5-inch scherm en afmetingen van 158,07 × 77,79 × 7,10 mm. Bij het toestel met 5,5-inch scherm is sprake van twee prototypes die verschillend van gewicht zijn: 168,5 gram en 184,6 gram.

Uit de screenshots van het 4,7-inch toestel zijn details af te lezen die de afgelopen weken meermaals in mock-ups en gelekte foto’s zijn verschenen, zoals het feit dat er sprake is van een doorlopende unibody-behuizing met twee zichtbare strepen voor de antennes. De volumeknoppen hebben ook een iets andere vorm gekregen. Er zijn ook nieuwe details: Apple zou geëxperimenteerd hebben met een 2,5 mm audio-aansluiting in plaats van de gebruikelijke afmeting van 3,5 mm, maar zag daar later toch weer vanaf. Als Apple naar 2,5 mm zou overstappen, hadden ze een adapter moeten meeleveren. Mogelijk was dat te duur.

iphone 6 igen camera

De verwachting is dat we op 9 september meer weten over de iPhone 6. Het toestel krijgt waarschijnlijk een scherper scherm met een hogere resolutie dan we gewend zijn van de iPhone 5s. Minder geloofwaardige geruchten betreffen de aanwezigheid van een NFC-chip en ondersteuning voor LTE-Advanced.

iphone 6 igen n56 prototypes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 12:01
Categorie Geruchten
Onderwerpen foxconn, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.