iPad-6-Air-2

Foto’s tonen behuizing iPad Air 2

Nieuwe foto's van de behuizing van de iPad Air 2 bevestigen eerdere geruchten van verzonken volumeknoppen en andere kleine wijzigingen.

iPad-6-Air-2De volgende generatie iPad Air staat gepland voor dit najaar. Veel hype is er nog niet rondom dit nieuwe model, maar dat zal veranderen zodra de iPhone 6 officieel is aangekondigd en de geruchtenmachine zich op het volgende Apple-product gaat richten. Nowhereelse.fr heeft in ieder geval foto’s in handen gekregen van de behuizing van de volgende generatie iPad Air. Ze laten zien dat Apple een aantal kleine veranderingen in design wil doorvoeren.

Zo is de microfoon aan de achterzijde verschoven naar een andere plek: niet middenboven, maar vlak naast de cameralens. Ook bevestigen ze eerdere geruchten dat de volumeknoppen iets naar binnen steken.

iPad-6-Air-2-Back

Over minder dan twee weken wordt Apple’s iPhone-evenement verwacht. De kans is klein dat daar ook meteen deze iPad Air wordt aangekondigd. Waarschijnlijk wil Apple alle aandacht vestigen op de grotere 4,7-inch iPhone 6 en iOS 8, met mogelijk ook al een aankondiging van de 5,5-inch iPhone 6. Voor officieel nieuws over de iPad Air moeten we waarschijnlijk tot oktober wachten.

iPad-6-Air-2-Front

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2014, 19:13
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.