apple wearable

‘Apple gaat wearable in september aankondigen’

Apple gaat in september een wearable product aankondigen, gelijktijdig met de iPhone 6.

iwatch-concept-zoveelApple gaat in september een wearable product aankondigen, gelijktijdig met de nieuwe iPhones. Dat schrijft Re/code op basis van eigen bronnen. Het accessoire zal volgens verwachting gebruik maken van HealthKit en HomeKit, Apple’s nieuwe oplossingen voor gezondheid en smart homes.

Het is nog onduidelijk in welke mate deze wearable samenwerkt met HomeKit en of je bijvoorbeeld vanaf je pols de lampen of de Apple TV kunt bedienen. Eerder voorspelde Re/code dat Apple in oktober een evenement zou organiseren voor de iWatch of een soortgelijke wearable, gelijktijdig met de nieuwe iPads. Die plannen lijken nu te zijn verschoven: Tim Cook zal op het podium niet alleen twee nieuwe iPhones aankondigen met 4,7-inch en 5,5-inch scherm, maar ook een draagbaar accessoire, denkt Re/code. Opvallend daarbij is dat ze niet meer de naam iWatch durven te hanteren, maar spreken over een ‘wearable’.

apple wearable

Apple-topman beweerde afgelopen mei dat Apple momenteel de beste productenline-up van de afgelopen 25 jaar heeft, dus het is wel duidelijk dat we flink wat vuurwerk kunnen verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2014, 21:03
Categorie Geruchten
Onderwerpen iwatch, wearable

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.