Fotobewerker PopAGraph is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft fotobewerker PopAGraph uitgeroepen tot gratis App van de Week. PopAGraph laat je onderwerpen uitknippen of kleuren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PopAGraph fotoNa Spark Camera vorige week blijft Apple deze week in de fotografiewereld hangen door PopAGraph uit te roepen tot App van de Week. Je kunt de app daarom een week lang gratis uit de App Store downloaden. PopAGraph is een aparte fotobewerker die het net wat anders aanpakt dan de populaire diensten. Hoewel je in PopAGraph gebruikmaakt van de nodige fotofilters, krijg je ook de keuze om delen op een andere manier naar buiten te laten springen.


PopAGraph 2Door bepaalde delen van de foto te selecteren kun je hier de kleur van veranderen of stukken losknippen. Door dat laatste te doen ziet een foto er bijvoorbeeld uit als meerdere kleine beelden die aan elkaar zijn geplakt. PopAGraph probeert automatisch objecten in een foto te herkennen, zodat je niet met je vinger over een voorwerp hoeft te tekenen om met precisie iets uit te knippen.

De naam ‘App van de Week’ zegt het al: je kunt PopAGraph tot en met donderdag 6 februari gratis downloaden. Daarna zal Apple een nieuwe App van de Week selecteren.

Downloaden: PopAGraph (gratis, was €0,89, universeel, iOS 6.0+)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.