Foto toont iPhone 5S-scherm op fabrieksproductielijn

iPhone 5S-schermen zijn op de productielijn van een fabriek gesignaleerd. Een foto toont de schermen met connectors, die afwijken van de iPhone 5.

iphone_5_5s_display_assembly_large_2Op de Chinese Twitter-variant Sina Weibo zijn foto’s verschenen die het scherm van de iPhone 5S laten zien. Vorige week lekten betere foto’s uit van de onderdelen, maar deze foto is interessant omdat de lopende band van de fabriek te zien is. Dat wekt de suggestie dat de massaproductie is begonnen. De kabel-connectors van de iPhone 5S zijn duidelijk op de foto te herkennen. Bij de iPhone 5 zijn deze connectors horizontaal uitgelijnd, terwijl die op de iPhone 5S horizontaal en verticaal staan (zie foto).

Apple zou de iPhone 5S in de late zomer of vroege herfst op de markt kunnen brengen, tegelijk met iOS 7. De verwachting is dat ze beide voor september staan gepland.

Er lekken de afgelopen dagen regelmatig onderdelen uit van de vermoedelijke iPhone 5S, die we niet allemaal op iPhoneclub bespreken. Prototypes van een iPhone 5S lieten bijvoorbeeld zien dat het toestel vermoedelijk een nieuwe A7-chip krijgt, een batterij met grotere capaciteit en een camera met tweekleurige, dubbele ledflitser.

iphone_5s_displays_production_line

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2013, 18:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.