E-Fusion: magnetische iPhone-lader voor auto en fiets

De E-Fusion is een nieuwe draadloze oplader voor je iPhone op Indiegogo, met een magnetische houder zodat je hem in de auto kunt gebruiken.

E-FusionDraadloze oplaadsystemen voor de iPhone zijn er genoeg, maar het merendeel is bedoeld voor gebruik binnenshuis. De E-Fusion wil met het gebruik van een magneet ook een handige oplossing in bijvoorbeeld de auto of op de fiets zijn. Door je iPhone met deze magneet aan een bijbehorende houder te bevestigen wordt hij direct ook van stroom voorzien.

De oplaadmogelijkheden van de E-Fusion zijn uiteraard wel beperkt tot de plekken waar je de iPhone-houder gebruikt. Zit je op de fiets, dan zou je een kabel bevestigd aan bijvoorbeeld je dynamo nodig hebben om de oplaadfunctie te gebruiken. Deze specifieke kabel wordt niet geleverd. Los is de magneet volgens de makers echter stevig genoeg om je iPhone op een hobbelig terrein bij je te houden als bijvoorbeeld een oplaadmiddel.

De draadloze verbinding wordt door een bijbehorende iPhone-case doorgeseind naar je 30-pins- of Lightning-aansluiting. Je kunt de houder daarom ook gebruiken om je iPhone bijvoorbeeld met je computer te synchroniseren. Je hoeft de oplaadkabel van de dock dan alleen in de usb-poort van een computer te steken. De case heeft wel één wezenlijk nadeel: tijdens het gebruik heb je geen toegang tot je originele dockconnector. Je kunt dus niet snel een apparaat aansluiten op je iPhone zonder de hoes helemaal te verwijderen.

Een donatie van 79 dollar op Indiegogo verzekert je van een E-Fusion. Leg je meer geld bij, dan krijg je luxere en uitgebreidere varianten van de draadloze iPhone-oplader.

https://www.youtube.com/watch?v=bIiB6Ux-ARc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2013, 21:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.