Foto toont gejailbreakte iPad 2 van @pod2g (jailbreak)

Pod2g heeft een foto van een gejailbreakte iPad 2 op zijn blog gezet. Hiermee bevestigt hij zijn voortgang met de untethered jailbreak waar hij op het moment aan werkt. Deze jailbreak staat op het punt om uit te komen.

iPad 2 pod2gJailbreaker @pod2g werkt op het moment hard aan een untethered jailbreak van iOS 5.0.1 voor de iPhone 4S en iPad 2. Afgelopen week bleken de laatste hordes voor deze jailbreak al te zijn genomen. Om te bewijzen dat hij er echt aankomt, heeft pod2g een foto van een gejailbreakte iPad 2 op zijn blog gezet. Hierin is de voorpagina van de Cydia-app te zien. Met de afbeelding worden we voor de tweede keer herinnerd aan de nabijheid van de jailbreak van pod2g: eerder deze week verscheen er op zijn blog een video waarin een iPhone 4S met een untethered jailbreak te zien was.

pod2g werkt specifiek aan een untethered jailbreak. Hierdoor is het mogelijk om een gejailbreakte iPad 2 te rebooten, zonder dat je de jailbreak kwijtraakt. Hoewel de eerdere iPhone 4S-video de geslaagde untethered jailbreak bewees, is het uit de afbeelding niet op te maken of de iPad 2 inderdaad probleemloos opnieuw opstart.

Het jailbreaken van de iPad 2 en iPhone 4S leek niet mee te vallen: om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen moest pod2g de handen ineen slaan met @planetbeing en @saurik om een aantal obstakels te omzeilen. Voordat de jailbreak beschikbaar gemaakt kan worden moet de proof of concept-code eerst worden opgeschoond en getest, om deze vervolgens te combineren met een aantal exploits. Op 12 januari beweerde pod2g dat de jailbreak over enkele dagen beschikbaar zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2012, 12:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, oorlog, pod2g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.