Foto’s delen met Memeo: nu ook voor Mac en iPhone

Afgelopen week verscheen een persbericht waarin Memeo Inc. twee nieuwe producten aankondigde. Het gaat om Mac Memeo Share en MemeoPhoto voor de iPhone en iPod Touch.

memeoAfgelopen week verscheen een persbericht waarin Memeo Inc. twee nieuwe producten aankondigde. Het gaat om Mac Memeo Share en MemeoPhoto voor de iPhone en iPod Touch.
De programma’s laten gebruikers gemakkelijk foto’s beheren op verschillende platformen, of delen met vrienden en familie. Memeo had al een applicatie voor de PC en heeft haar assortiment nu uitgebreid met een versie voor de Mac en een voor de iPhone en iPod Touch. Met toevoeging van de nieuwe applicaties is het mogelijk om op meerdere platformen foto’s uit te wisselen en te beheren.


Memeo Share maakt naar eigen zeggen het uitwisselen van hoge kwaliteit foto’s eenvoudig. Gebruikers hoeven geen foto’s te verkleinen om te mailen, of in meerdere mailtjes te versturen omdat de mailbox het anders niet aankan. Met Memeo worden de foto’s of video’s naar een server geüpload waar je je eigen fotocollectie kunt bewaren. In je profiel kun je zogenaamde Sharing Circles aanmaken, waarna je vrienden of familie hieraan toevoegt. Zo worden de gedeelde foto’s en video’s automatisch verspreid naar de personen die bij die Sharing Circle zijn aangesloten.

Mac Memeo Share integreert met iPhoto, wat het mogelijk maakt om foto’s snel en eenvoudig te ontvangen en te delen met vrienden in je iPhoto-collectie.

Met de iPhone-applicatie kun je eenvoudig de foto’s die je maakt uploaden en de foto’s uit je collectie bekijken.
memeo photo

Mac Memeo Share is compatibel met Mac OS X 10.4.8 en hoger en kan worden gedownload als ‘Standard’ of ‘Premium’ editie. De standaardeditie is gratis en biedt 1 GB aan schijfruimte op de server. De Premiumeditie kost $4,95 per maand (€3,85) en biedt ongelimiteerde schijfruimte.

In de komende tijd gaan we deze applicatie een aan een kritische blik onderwerpen en kun je op iPhoneclub.nl een review lezenvan deze applicaties. Mocht je het zelf al willen proberen, hier zijn de links naar de applicaties:

Bron: Memeo Inc.
Dit nieuwtje werd geschreven door Dennis de Jong.

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 november 2008 om 10:12
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.