FLOTE vloerstand voor de iPad voorkomt nekklachten

De FLOTE is een vloerstand voor de iPad en andere tablets. Je kunt ermee boeken lezen, films kijken en meer, zonder dat je pijn in je nek en schouders krijgt. De FLOTE is een Kickstarter-project.

ipad-floteTerwijl de App Store gesloten is voor nieuwe aanmeldingen, gaan elders op internet de zaken gewoon door. Zoals op Kickstarter, waar de FLOTE te bewonderen is. Dit is een ergonomische vloerstand voor de iPad, waarmee je onderuitgezakt op de bank je iPad-scherm kunt aflezen. Ook handig in het ziekbed of als je tijdens het kijken naar sport een tweede scherm erbij wilt hebben. Je hebt er wel een flinke huiskamer voor nodig, want de FLOTE neemt nogal wat ruimte in beslag.

De vloerstand is gemaakt van metaal en is ook geschikt voor andere tablets. Pluspunt is dat je je mobiele apparaat in verschillende posities kan plaatsen, zonder dat er een knop of schroef nodig is.

Dit Kickstarter-project zal pas worden uitgevoerd als er 30.000 dollar is ingezameld en de helft daarvan is al binnengehaald. Echt goedkoop is het niet: voor een investering van 10, 25, 50 of 75 euro krijg je alleen merchandise toegestuurd, zoals t-shirts en poetsdoekjes. Het echte werk begint pas bij 245 dollar, want dat is de minimale prijs voor de FLOTE zelf. Dit is inclusief 45 dollar voor het wereldwijd verzenden en een gegraveerd herinneringsplaatje.

Ook geschikt voor de Kindle, al zul je voor kleinere tablets een case moeten gebruiken. De bedenker van de FLOTE kreeg last van tintelende vingers en nekpijn bij langdurig gebruik van een tablet. Hij besloot daarom een houder te maken, waarmee je boeken kunt lezen, films kunt kijken en meer, vanuit een stoel of in bed. Ook moest het er cool uitzien. Het resultaat is de FLOTE.

flote-ipad-houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2011, 21:59
Categorie Accessoires
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.