flitsmeister-widget-aankomsttijd

Flitsmeister voegt aankomsttijden-widget toe

Met de Flitsmeister-app zie je nog duidelijker wanneer je aankomt. De nieuwe aankomsttijd-widget laat zien wat de reistijd is en hoe laat je er bent.

Ben je van plan om de komende dagen familie of vrienden op te zoeken? Dan zie je nu nog makkelijker wanneer je op de bestemming bent, dankzij een nieuwe aankomsttijd-widget in de app Flitsmeister. De widget laat zien hoe laat je er bent, hoeveel vertraging je onderweg hebt en wat de reistijd is – precies de informatie die je nodig hebt om anderen op de hoogte te houden van je aankomst.

flitsmeister-widget-aankomsttijd

Je bekijkt de widget op het Vandaag-scherm van de iPhone. Ben je thuis? Dan geeft de widget automatisch de tijden weer voor de route naar je werk. Ben je niet thuis, dan krijg je de reistijden te zien om weer thuis te komen. De app houdt daarbij rekening met vertraging door files en ander ongemak op de weg.

Met Flitsmeister kun je de verkeerinformatie, flitsers en files in de gaten houden. De app kreeg een halfjaar geleden een flinke concurrent erbij in de vorm van RTL Routeradar. Die bevat ook files en flitsers en leert je dagelijkse routes kennen, zodat je voor vertrek al ziet wat de vertraging is.

Screenshot via @arnoldvsabben

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2015, 10:57
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.