Flitsmeister 4.0 totaal vernieuwd voor iOS 7

Flitsmeister 4.0 voor iPhone is verschenen. D
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flitsmeister-4-nieuw-icoonFlitsmeister is vernieuwd. De Nederlandse app heeft een iOS 7-uiterlijk gekregen, met een nieuw icoontje en nieuwe functies. De app informeert je nog steeds over de locaties of lengtes van files, wegafsluitingen, verkeersmeldingen, ongelukken, mobiele flitsers, flitspalen en trajectcontroles die alleen voor jou belangrijk zijn. Maar doet dat nu in een compleet opgefrist uiterlijk, dat automatisch overschakelt van dag- naar nachtmodus als het donker wordt. Versie 4.0 is een behoorlijke mijlpaal voor Flitsmeister, als je bedenkt dat versie 3.0 alweer van september 2012 dateerde en er afgelopen jaar alleen kleine updates uitkwamen.


Nieuwe functies zitten ook in deze app. Zo wordt er bij trajectcontroles voortaan niet alleen je huidige snelheid getoond, maar ook je gemiddelde snelheid. Een andere handige toevoeging is dat je bij meldingen op de huidige route te zien krijgt over hoeveel kilometer je moet opletten. Dat wil zeggen: je krijgt realtime te zien wat de afstand is tot de file, flitser of andere verkeerssituatie.

Flitsmeister heeft het dashboard van de app met de stap naar iOS 7-design ook meteen opnieuw ingericht. Je krijgt voortaan alleen meldingen te zien die vóór je op de weg zitten. Wat je op de terugweg te wachten staat, is van later zorg. De vernieuwingen in de app betekenen wel dat iOS 6.0 en eerdere versies niet meer worden ondersteund. Je hebt minimaal iOS 7.0 nodig om de vernieuwde app te kunnen installeren. Mensen met een iPhone 3Gs vallen dus buiten de boot (de iPhone 3G en eerste generatie iPhone waren al eerder afgevallen vanwege iOS 4.2.1 en 3.1.3). Voorheen had je minimaal iOS 5.0 nodig. Flitsmeister is nog steeds gratis te downloaden. Om gebruik te maken van de historiefunctie moet je een in-app aankoop van €1,79 doen.

Downloaden: Flitsmeister (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

flitsmeister-4-3 flitsmeister-4-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:03
Onderwerp flitsmeister
36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.