Flashr iPhone-case voorkomt gemiste telefoontjes

Flashr is een flitsende case voor iPhone 4 en iPhone 4S, die de flitslampjes bij inkomende gesprekken en sms'jes versterkt. Je mist geen telefoontje meer, ongeacht hoe de case op tafel ligt.

flashr caseFlashr is een handige iPhone-case voor mensen die wel eens telefoontjes missen. Vooral als je de iPhone op mute hebt staan, kan het gebeuren dat je even niet bereikbaar lijkt. Flashr probeert dat op te lossen met knipperende ledlampjes aan de zijkant van de case. Ze noemen dit de Glow Frame en het zorgt ervoor dat je altijd een binnenkomende oproep ziet, hoe de iPhone ook op tafel ligt. Iedereen blij, want als eigenaar van zo’n case hoef je je niet meer beschaamd te voelen omdat je alweer telefoontjes hebt gemist. En als vriend of familielid van zo’n Flashr-case-bezitter weet je dat er minder kans is dat je voor niets zit te bellen. De case komt in actie bij telefoontjes, e-mailberichten en sms’jes.

Helaaas is het nog onzeker of de Flashr-case op de market komt. De bedenkers hebben 75.000 dollar nodig om het project via Kickstarter te realiseren. Er is dan ook gekozen voor een logistiek ingewikkeld productieproces: de case is gemaakt van drie lagen materiaal, die elk in 5 kleuren verkrijgbaar zijn. In totaal ontstaan er dan 125 verschillende kleurcombinaties. Voor 35 dollar krijg je één van de zes standaard kleurencombinaties en voor 50 dollar krijg je de special edition toegestuurd. De case is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 4S en maakt gebruik van de ‘LED Flash Alerts’ die al standaard in iOS aanwezig zijn.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2012, 10:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen flash, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.