firefox-ios

Firefox-browser voor iOS vanaf nu beschikbaar

De Firefox-browser is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar op iOS. De browser zal vooral aantrekkelijk zijn voor mensen die ook op hun computer en laptop Firefox gebruiken.

firefox-ios

Na een langdurige betaperiode heeft Firefox vandaag officieel de iOS-versie van de webbrowser beschikbaar gesteld. Iedereen met een iPhone, iPad of iPod touch (vanaf iOS 8.2) kan de app nu gratis downloaden in de App Store.

Als je Firefox ook al op je computer of laptop gebruikt, is de iOS-versie een handig verlengstuk hiervan. Door het ondersteunen van Firefox accounts heb je toegang tot alle bookmarks, tabbladen, je zoekgeschiedenis en alle wachtwoorden die de browser opgeslagen heeft.

Privémodus van Firefox

Daarnaast voorspelt Firefox op iOS zoekopdrachten en is er een incognito-modus toegevoegd waarin alle websites die je bezoekt niet opgeslagen worden. Ook Google Chrome en Safari hebben een soortgelijke privé-modus.

Firefox Firefox

We zijn al even aan de slag gegaan met de Firefox-app, en op het eerste gezicht is het een snelle mobiele browser, die echter voor niet-Firefoxgebruikers waarschijnlijk te weinig unieke functies in huis heeft om de overstap te maken.

Vorig jaar hoorden we in december voor het eerst over de iOS-versie van Firefox. In mei kon een select aantal testers ermee aan de slag, en in september opende de publieke beta van de browser.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2015, 8:41
Categorie Apps
Onderwerpen browser, firefox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.