Feuerwear-hoesjes voor iPhone 5 gemaakt van brandweerslang

Feuerwear heeft de Mitch-hoesjes aangepast voor de iPhone 5. De hoesjes worden gemaakt van gebruikte brandweerslang en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood.

feuerwear kleurenHoesjesmaker Feuerwear heeft de Mitch-case aangepast voor de iPhone 5. Het idee is wel een beetje vergelijkbaar met Freitag: hoesjes van gerecycled materiaal. Maar terwijl Freitag vrachtwagenzeil gebruikt, heeft Feuerwear gekozen voor oude brandweerslangen. Die zijn erg robuust en in meerdere kleuren te krijgen. De binnenkant van de hoes is bekleed met microvezel, om krassen op de iPhone te voorkomen. Door de verschillende opdruk en gebruikssporen ziet elk hoesje er anders uit.

Feuerwear werd in 2005 opgericht door Martin Klüsener. Hij haalde zijn broer Robert erbij en besloot tassen en hoezen met een verhaal te maken. Nadat de slangen zijn geselecteerd en gereinigd worden ze op maat gesneden en handmatig tot allerlei producten verwerkt. Ze zijn ecologisch verantwoord, bestand tegen waterspatten en sluiten met een reep klittenband. Je kunt de Mitch-hoes in Nederland en België kopen in de kleuren rood, wit en zwart voor 39 euro inclusief verzendkosten en BTW.

feuerwear iphone 5 hoes

Meer info: feuerwear.be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2012, 22:30
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.