Apple brengt FaceTime driver-update uit voor MacBooks met Windows

Apple heeft een driver-update voor MacBooks uit 2015 met Windows uitgebracht. Deze update verbetert de ondersteuning voor Apple's ingebouwde FaceTime-camera. OS X-gebruikers kunnen de update negeren.

FacetimeHeb je een MacBook uit 2015 met daarop Windows geïnstalleerd? Dan kun je vandaag een driver-update voor je FaceTime-camera installeren. Volgens Apple wordt de camera beter ondersteund na het installeren van de driver. De timing waarop Apple de update uitbrengt, doet vermoeden dat de nieuwe driver ook goed werkt met Windows 10. Deze nieuwe Windows-versie is vandaag namelijk ook verschenen.

MacBook-gebruikers met Windows kunnen de driver-update van Apple’s website downloaden. De driver is bedoeld voor de volgende MacBooks:

Het bestand is 1,4MB groot. De nieuwe driver is alleen voor Windows-gebruikers die gebruikmaken van Boot Camp. Gebruik je OS X op je Mac, of heb je een Mac die hierboven niet vermeld staat? Dan kun je deze update gewoon negeren. Het is onduidelijk waarom Apple alleen de 2015-modellen van een update voorziet, maar Apple bracht eerder al eens een firmware-update voor alleen MacBooks uit 2015 uit.

Via MacRumors.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2015, 17:51
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen facetime, macbook, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.