facebook messenger icoon groot

Facebook Messenger toont foto’s en video’s schermvullend

Met Facebook Messenger kun je nu ook schermvullend foto's en video's weergeven. Een verbetering die vooral interessant is voor iPad-gebruikers.

facebook messenger icoon grootDeze week verdwijnt definitief de stekker uit de berichtenfunctie uit de Facebook-app, zo kondigde het sociale netwerk eerder aan. Facebook wil graag dat iedereen de losse Messenger-app gaat gebruiken. Om die nieuwe visie kracht bij te zetten brengt Facebook in rap tempo updates uit voor de gratis chatapplicatie. In de laatste update voor Messenger voor iOS is de manier waarop foto’s en video’s worden weergegeven aangepast.

Er is ondersteuning toegevoegd voor het schermvullend weergeven van foto’s en video’s. Een toevoeging die vooral logisch is nu de applicatie vrij recent nog voor het grotere scherm van de iPad is geoptimaliseerd. Ook kreeg de app, die alweer bij versie 9.0 is aanbeland, verschillende andere verbeteringen die de app sneller en betrouwbaar zouden moeten maken. Een belofte die ook bij de Facebook-app al meermaals werd gedaan, dus het is de vraag hoe dat in dit geval uitpakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2014, 21:10
Categorie Apps
Onderwerp facebook messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.