Fabrix krijgt meer kleur met nieuwe iPhone-hoesjes

Fabrix maakt de afgelopen tijd meer kleurrijke cases. Ze zijn van krijtstreep en grafische patronen overgestapt naar volijker motieven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tweetpack iphoneTot voor kort stond hoesjesmaker Fabrix bekend om de hoesjes in krijtstreep. Wie iets vrolijkers wilde was aangewezen op grafische patronen of een blokjesmotief. De afgelopen tijd heeft Fabrix het assortiment uitgebreid met veel meer kleur: hoesjes die er wat minder zakelijk uitzien maar die je door de felle kleuren wel sneller bij het grabbelen in je tas kunt terugvinden. Er zijn nu hoesjes met Twitter-vogeltjes en met bloemen, zoals hiernaast te zien. Ook zijn er hoesjes met Japanse bloemen of met houtstructuur.

Fabrix richt zich op mensen die een beschermhoes tijdens dagelijks gebruik wat overdreven vinden, maar de iPhone wel ergens in willen stoppen om in tas of broekzak te beschermen tegen scherpe voorwerpen. Bij de meeste cases kun je ook meteen een bijpassende iPad-hoes krijgen. Op de website van Fabrix is het aanbod aan kleurige hoesjes nog veel groter, waaronder de Mojoko Sleeve (maar die is met $29,90 wel een stuk duurder). Alle normale hoesjes kosten rond €20 bij Nederlandse webshops (waaronder onze eigen accessoireshop) en $21,90 via Fabrix zelf.

iphone hoesje fabrix

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2010, 15:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen fabrix, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.