Extreme bescherming: 6 iPad-cases die tegen een stootje kunnen

6 iPad-cases die extreme bescherming bieden. Maak kennis met de Speck iGuy, Ten97 Executive, G-Form Extreme Sleeve, Otterbox Defender, Gumdrop Drop Tech Case en de Griffin Survivor.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

g-form sleeveAls je een outdoor-trip gaat maken, bijvoorbeeld mountainbiken, wintersporten of op survival, dan wil je dat je iPad goed beschermd is. Dat geldt ook als je je iPad aan kinderen wilt uitlenen. Je wilt niet dat het scherm na één keer op de vloer stuiteren aan diggelen is. Gelukkig zijn er allerlei hoezen die je iPad extra goed beschermen. We vroegen het team van onze shoppartner Coolblue om de meest populaire extreme beschermhoezen op een rijtje te zetten. Alle hoezen zijn in ieder geval geschikt voor de iPad 2 en 3. Leuke kleurtjes? Nee, daar hebben de makers van de rugged cases nog nooit van gehoord. Je hebt keuze uit de kleuren zwart, zwart, zwart en… geel!

griffin ipad caseGriffin Survivor: Getest en gecertificeerd door het Amerikaanse en Britse leger. Voldoet aan de militaire standaard 810 en beschermt tegen vuil, zand, regen, schokken, trillingen en andere zware omstandigheden. De case bestaat uit twee lagen, waaronder een laag polycarbonaat die valschade beperkt. De case is voorzien van een beschermlaag voor het multitouch-screen, zodat regendruppels niet in je iPad kunnen doordringen. Binnenin zit een siliconenlaag die bij stoten en trillingen schade voorkomt. Deze iPad-hoes ziet er ondanks zijn militaire onderscheidingen niet overdreven nerdy uit, zodat het ook erg geschikt is voor kinderen.
Prijs: €69,95

gumdrop drop tech ipad caseGumdrop Drop Tech Case: Grootste pluspunt van deze case is de scherpe prijs. Hij is niet zo uitgebreid als de Otterbox Defender, die een sterke stand heeft en extra bescherming biedt. Hij voldoet ook niet aan officiële standaarden zoals de Griffin, maar is prima voor thuisgebruik. Deze case doet waar hij voor bedoeld is: beschermen tegen valschade en stoten door schokken te absorberen. Ook je touchscreen is beschermd en de case is spatwaterdicht, zodat je ook in de regen je iPad kunt raadplegen.
Prijs: €59,95

otterbox defenderOtterbox Defender: Otterbox is gespecialiseerd in extreme bescherming. Ze maken al jarenlang cases voor allerlei mobiele apparaten, die bij normaal gebruik vrijwel onverwoestbaar zijn. Deze Defender-case bestaat uit drie lagen, plus een vierde laag die als stand te gebruiken is. In deze vierde laag zit ook een autowake-functie. Natuurlijk is het scherm in deze case goed beschermd. De iPad blijft er ook na langdurig gebruik als nieuw uitzien. Door het kantelmechanisme (zie foto) kun je de Defender-case ook gebruiken om video’s en tv-programma’s te kijken.
Prijs: €99,95

g-form extreme sleeveG-Form Extreme Sleeve: De cases van G-Form hebben we op iPadclub al een aantal keren zien langskomen. De fabrikant wringt zich in de gekste bochten om aan te tonen dat deze cases écht heel duurzaam zijn. Zo zijn er al bowlingballen op de Extreme Sleeve gegooid, overleefde de iPad een val van 30 kilometer in deze Extreme Sleeve-hoes en blijk je er gewoon met een auto overheen te kunnen rijden. De sleeve gebruikt Reactive Protection Technology, een combinatie van PORON XRD-materiaal en in eigen huis ontwikkeld materiaal, dat 90% van de energie opvangt. Hierdoor is deze sleeve voor de iPad geschikt voor de meest extreme situaties. Valt de iPad met het touchscreen naar beneden op een stenen vloer, dan beschermt deze sleeve voldoende om te voorkomen dat het scherm breekt. Naast de knalgele versie (handig in de bouw en industrie, want zo raak je je iPad nooit meer kwijt!) is er ook een stemmig zwarte variant.
Prijs: €89,95

ten97 executive nylon folioTen97 Executive Nylon Folio Case: Zoek je een stevige case waarmee je ook zakelijk goed voor de dag kunt komen, dan is deze case van Ten97 een aanrader. De bookcase is gemaakt van stevig nylon en kan door het gebruik van P-TEK-bescherming een flinke schok opvangen. Je kunt de iPad gewoon uit je handen laten vallen. Er is ook gedacht aan opbergruimte voor een stylus. De auto-wakefunctie zorgt ervoor dat de iPad automatisch inschakelt zodra je de case opent.
Prijs: €79,95

speck iguySpeck iGuy: Speciaal voor kinderen! Wij worden helemaal blij van deze knaloranje iPad-case, die twee handgrepen heeft zodat kinderen de iPad gemakkelijk kunnen vasthouden. Het schuim in de behuizing beschermt de iPad tegen stoten en schokken, zonder dat het gewicht toeneemt. Een aparte screenprotector is aan te raden, want het scherm blijft in deze case onbedekt. De benen van de case maken het mogelijk om de iPad rechtop te zetten, zodat de kids filmpjes kunnen kijken.
Prijs: €44,95

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2012, 13:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, griffin, otterbox, speck

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.