evernote-plaatje

Evernote breidt betaalde abonnementen uit met Evernote Plus

De notitie-app Evernote heeft niet langer twee, maar drie abonnementen om uit te kiezen. De betaalde variant is nu uitgesplitst in een Plus- en Premium-bundel.

evernote logoDe notitie-app Evernote heeft haar abonnementen aangepast. Voorheen kon je de dienst gebruiken met een gratis en betaald abonnement, maar nu is deze betaalde variant uitgesplitst in twee nieuwe bundels. Zo kun je voortaan kiezen uit Basic, Plus en Premium, waarbij de mogelijkheden voor het gratis Basic-abonnement helaas wat verder zijn beperkt.

Evernote Basic: niet meer zoeken in PDF’s

Het Basic-abonnement is dus gratis en dient als een introductiemodel voor nieuwe Evernote gebruikers. Sinds de abonnementswijziging is het echter niet meer mogelijk om met deze bundel e-mails door te sturen naar Evernote of te zoeken in de tekst van PDF-bestanden die zijn geüpload na een wijziging. Alle andere functies, zoals het ordenen van notities, bespreken van ideeën met anderen en het synchroniseren van je account tussen mobiele apparaten en desktop, blijven behouden.

Evernote Plus: 1 GB opslag

Het nieuwe abonnement, Evernote Plus, kost je €2,99 per maand of €19,99 per jaar en is geschikt voor als je meer extra’s wilt ten opzichte van de gratis variant, maar niet alle functies van het duurdere abonnement nodig hebt. Neem je een Plus-abonnement, dan krijgt maandelijks 1GB aan online opslag om bestanden te uploaden, heb je de mogelijkheid om notities offline te bekijken op je mobiele apparaten en kun je een wachtwoord instellen wanneer je Evernote gebruikt op je iPhone of iPad. De functie om e-mails door te sturen naar Evernote is ook aan dit abonnement toegevoegd.

Evernote nieuwe betaalde bundels

Evernote Premium: onbeperkt

Tot slot is er het duurste abonnement: Evernote Premium. Hiervoor betaal je €4,99 per maand of €39,99 per jaar en is er voor de fanatieke gebruiker. Zo krijg je naast de eerder genoemde functies van andere abonnementen ook ruimte om onbeperkt bestanden, notities en foto’s te uploaden en op te slaan in Evernote. Daarnaast is Premium meer gericht op het zakelijk gebruik. Je kunt met de camera van je smartphone nauwkeurig visitekaartjes scannen, beschikt over een presentatie-modus, kunt eerdere versies van bestanden inzien en PDF’s bewerken door er aantekeningen aan toe te voegen.

Voor de introductie van de nieuwe bundels was het ook al mogelijk om een betaald abonnement te nemen bij Evernote. Dit kostte je €4,49 per maand. Door de introductie van het nieuwe model heb je nu meer keuze om een bundel te nemen die bij je eigen Evernote-gebruik past.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2015, 10:38
Categorie Apps
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.