evernote-plaatje

Evernote scant supersnel dankzij nieuwe camerafuncties

Evernote heeft de iOS-app geschikt gemaakt voor de Apple Watch en voegde nieuwe camerafuncties toe, vergelijkbaar met Evernote Scannable.
Martijn Doevendans - · Laatst bijgewerkt:

evernote-ipadEvernote heeft versie 7.7 uitgebracht met nieuwe camerafuncties. De app herkent nu automatisch documenten met de camera, zoals dat al kon met hun eigen app Scannable. Erg handig voor brieven, contracten, rekeningen en visitekaartjes. De camera ziet automatisch de randen van het document en slaat het direct op. Je kunt de foto naar wens bijsnijden en roteren. Bij het scannen van visitekaartjes kun je net als in Scannable meteen aanvullende informatie binnenhalen via LinkedIn.

Naast deze scanfunctie heeft Evernote ook meer functies voor de Apple Watch gekregen. Evernote was eerder al aangepast voor de Apple Watch, maar krijgt nu een handige dicteerfunctie erbij. De app maakt het mogelijk om notities via de Apple Watch te dicteren en vervolgens op te slaan. Je kunt ook zoeken met spraakcommando’s, om vervolgens de zoekresultaten op je horloge te bekijken. Naast zoekresultaten worden ook je laatste notities direct zichtbaar op je pols.

De navigatie is tot slot ook nog iets veranderd. Je kunt nu meteen een work chat beginnen op je homescreen en makkelijker switchen van camera naar camerarol om foto’s toe te voegen aan notities.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2015, 11:21
Categorie Apps
Onderwerpen evernote, scanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.