CordDock combineert voordelen van dock met kabel

ElevationLab’s CordDock combineert de voordelen van een dock en kabel

Vind jij het ook zo irritant dat je je telefoon niet kunt gebruiken terwijl deze aan het opladen is op een dock? ElevationLab heeft hier een oplossing voor: CordDock. Dit dock combineert de voordelen van een dock met die van een kabel.

CordDock

CordDock is het nieuwe dock van ElevationLab, maar het is niet zomaar een dock. Er zit namelijk een kabel in verwerkt waardoor je je iPhone ook kunt oppakken zonder dat deze stopt met opladen. En hij is ook nog eens superklein, hij kan dus prima op je bureau staan.

CordDock werkt heel simpel: wanneer je telefoon in het dock staat en je hem eraf haalt blijft de kabel achter in het dock, maar wanneer je je telefoon naar voren draait en eraf haalt, komt de kabel mee en wordt hij opgeladen tijdens het gebruik.

‘Kleinste iPhone-dock’
Het CordDock combineert dus de voordelen van een dock met de voordelen van kabel. Daarnaast is het volgens ElevationLab ook nog het kleinste dock dat er op dit moment verkrijgbaar is voor de iPhone.

Het dock is te bevestigen op je bureau of op een tafel dankzij een sticker aan de onderkant. Hierdoor verschuift deze niet telkens wanneer je je iPhone eruit wilt pakken. De achterkant van het dock is verstelbaar met de twee schroeven die erop zitten. Daardoor staat je telefoon altijd goed, ondanks de dikte van je hoesje.

CordDock combineert voordelen van dock met kabel

Geen gebroken kabel
Je hoeft overigens niet bang te zijn dat de kabel van je iPhone hierdoor snel zal breken. Er wordt namelijk een kabel bijgeleverd die een speciale vorm heeft, met een hoekje, waardoor deze minder snel breekt.

CordDock combineert voordelen van dock met kabel

CordDock kost ongeveer €32 en is hier te bestellen. Hij is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2018, 12:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, iPhone, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.