Elevation Dock krijgt Lightning-adapter voor iPhone 5

De makers van de Elevation Dock hebben een losse adapter uitgebracht, waardoor je een Lightning-kabel voor de iPhone 5 in de houder kunt bevestigen.

FutureProof 1De Elevation Dock was één van de populairste producten op Kickstarter. Vrij veel investeerders kwamen daarom van een koude kermis thuis, toen bleek dat de net ontvangen iPhone-dock niet zomaar te gebruiken was in combinatie met de Lightning-connector van de iPhone 5. Eerder bleek dat je met wat geknutsel alsnog een Lightning-kabel in de dock kon hangen, maar inmiddels is er een stevigere en officiële oplossing. Door een speciale adapter te kopen op de site van de dock-makers, kun je de kleinere iPhone-kabel goed aansluiten.

FutureProof 2De Lightning-adapter staat bekend als de FutureProof. Door dit accessoire onderin de Elevation Dock te schroeven, verandert het grotere gat voor de 30-pins connector in een kleinere ruimte voor een Lightning-kabel. Bij het gebruik van de dock moet je wel een eigen Lightning-kabel gebruiken.

Je bent wel wat geld kwijt om je Elevation Dock iPhone 5-ondersteuning te geven: de FutureProof wordt verkocht voor 15 dollar. Heb je dat er niet voor over en heb je een 3D-printer in huis, dan kun je ook een adapter afdrukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 11:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.