eleMount: premium iPhone-houder van aluminium

De eleMount is een iPhone-houder voor in bijvoorbeeld de auto, met de afwerking en het materiaal dat je van Apple-producten gewend bent. Dat kost je wel aardig wat.

eleMountDe eleMount is een nieuwe iPhone-houder die je bijvoorbeeld tegen het autoraam kunt plakken met een premium, aluminium behuizing. De makers willen graag een product aanbieden dat qua ontwerp, afwerking en kwaliteit gelijk is aan je iPhone. In de praktijk werkt de houder als veel plastic alternatieven die al op de markt zijn: het pootje kan op één punt alle kanten op worden gebogen en houdt aan de ene kant je iPhone en aan de andere kant bijvoorbeeld je autoraam vast.

Bijzonder is dat de eleMount geen zuignap gebruikt als je hem op je autoraam bevestigt. In plaats daarvan gebruiken de makers zogenoemde ‘elePads’, een eleganter ogend alternatief dat goed aansluit op het ontwerp van de eleMount maar je iPhone wel stevig genoeg kan vasthouden. Je plakt een elePad op het oppervlak waar je de iPhone wil bevestigen, waarna de tweede elePad op de onderkant van de eleMount bevestigd kan worden.

De eleMount ziet er een stuk strakker uit dan bestaande alternatieven, maar daarvoor moet je vrij diep in de buidel tasten: je moet op Kickstarter maar liefst 60 dollar doneren om in aanmerking te komen voor de eleMOunt, plus 20 dollar aan verzendkosten. Flink wat meer dan de 20 euro die je gemiddeld voor een wat minder mooi alternatief betaalt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2013, 15:01
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.