Eieren op? Egg Minder waarschuwt via iPhone-app

De Egg Minder is een digitaal eierrekje dat je waarschuwt wanneer de eieren bijna op zijn. In de supermarkt controleer je hoeveel eieren je nog hebt en hoe oud ze zijn, zodat je nooit misgrijpt. Een lampje in de Egg Minder laat zien welke eieren het oudst zijn. De bedenker is voorlopig van plan er […]

eggminder
De Egg Minder is een digitaal eierrekje dat je waarschuwt wanneer de eieren bijna op zijn. In de supermarkt controleer je hoeveel eieren je nog hebt en hoe oud ze zijn, zodat je nooit misgrijpt. Een lampje in de Egg Minder laat zien welke eieren het oudst zijn. De bedenker is voorlopig van plan er $14 voor te vragen, maar als gebruiker mag je meedenken.

Voorlopig is de Egg Minder nog een idee op Quirky, de website waar iedereen leuke productideeën kan aandragen. Momenteel bevindt de Egg Minder zich in de fase tussen ‘Research’ en ‘Design’ en mogen mensen meebeslissen of ze de prijs van $14 acceptabel vinden. Hoe de Egg Minder eruit komt te zien is al grotendeels uitgedacht: er passen 14 eieren in, die elk een eigen vakje met sensor en ledlampje hebben. Een lichtsensor in het rekje detecteert wanneer je de deur van de koelkast opentrekt. Er zijn twee AA-batterijen nodig om de boel te laten werken en er is rekening gehouden met een goede werking bij lage temperaturen. De Egg Minder zelf wordt gemaakt van plastic en acryl en meet 370mm x 112mm x 81mm. Dat kan de komende tijd nog veranderen, als gebruikers meedenken over de functies en het design.

eggminder supermarkt

eggminder groen

eggminder koken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2013, 13:40
Categorie Accessoires
Onderwerp recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.