Eerste ervaring van Kevin Miller met Find My iPhone

Kevin Miller gebruikt de nieuwe iPhone 3.0 functie 'Find my iPhone' om zijn verloren iPhone terug te vinden. Kevin raakte zijn iPhone kwijt nadat hij in een bar in Chicago had gezeten. Maar gelukkig had hij een MobileMe-account.

Kevin Miller en zijn ervaring met Find my iPhoneVeel mensen hebben sinds de komst van de 3.0 software zich afgevraagd of de ‘Find My iPhone‘-functie die sinds iPhone 3.0 aanwezig is ook daadwerkelijk werkt op momenten dat je het nodig hebt. Dat moet Kevin Miller zich ook afgevraagd hebben toen het moment daar was. Hij verloor zijn kostbare iPhone in een lokale bar in Chicago toen hij Brickworld wilde bezoeken, ‘s werelds grootste LEGO-conferentie.

Toen hij de bar had verlaten kwam Kevin erachter dat hij zijn iPhone miste. Hij en zijn twee vrienden gingen terug, maar de iPhone was verdwenen. Kevin dacht in eerste instantie dat het een verloren zaak was: de iPhone was hij voorgoed kwijt. Toen herinnerde hij zich dat hij de ‘Find my iPhone’-functie kortgeleden geactiveerd had; die kwam nu heel erg goed van pas. Met behulp van een MacBook Pro en een Sprint-dongle ging hij op zoek naar aanwijzigingen om zijn iPhone terug te vinden. De telefoon bleek zich na enig zoeken in een Puertoricaanse buurt van Chicago te bevinden. Gewapend met de laptop gingen de drie vrienden op stap.

Het hele verhaal over de zoektocht van Kevin Miller naar zijn iPhone is een geweldig verhaal om te lezen. De uitkomst kun je op zijn eigen weblog lezen.

Tipgever: Marco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2009, 20:41
Categorie Achtergrond
Onderwerpen find my iphone, mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.