Volg de Tour de France op je iPhone met iTour de France

iTour de France is al helemaal klaar voor de Tour de France, die op 4 juli 2009 van start gaat. De applicatie bevat informatie over de verschillende etappes, renners, teams en rugnummers.

itour de franceAls je tegenwoordig als ontwikkelaar leuk wilt meedoen, moet je een iPhone-applicatie maken en in de App Store publiceren. Je vergeet daarbij wel eens, dat het eigenlijk net zo effectief kan zijn om gewoon een webapplicatie te maken: geen gezeur met goedkeuring, je kunt het elk moment aanpassen en de gebruikers kunnen zelf kiezen of ze er een icoontje of gewoon een bookmark van willen maken. De Tour de France begint nog lang niet, maar de webapplicatie is al klaar.

De applicatie bevat alle etappes, ingedeeld per dag. Per etappe zie je de heuvels en bergen in detail, zoals de lengte en de gemiddelde stijging of daling. Zo’n applicatie is bijvoorbeeld handig om tijdens het tv-kijken naar de Tour de France bij de hand te hebben, zodat je informatie over team, renners en rugnummers onder handbereik hebt. Ook als je niet kunt kijken heeft iTour de France iets te bieden: resultaten van de laatste etappe, algemeen tussenklassement, puntentotaal, beste klimmer en beste jongere renner. De webapp iTour de France geeft ook toegang tot de historische statistieken van de Tour.

De webapplicatie iTour de France bestond eigenlijk al, maar is nu compleet geupdate voor het evenement van 2009, compleet met nieuw webclip-icoon. De Tour start op 4 juli en duurt tot 26 juli.

Bezoek de website: iTour de France
Via: Apple Webapp-overzicht
Tipgever: Hub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2009, 22:03
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.