Amerikanen krijgen $30 kado door activatieproblemen iPhone 3G S

Apple geeft een iTunes-tegoedbon van $30 aan Amerikanen die hun toestel niet konden activeren. Er zijn vertragingen tot wel 48 uur. In Duitsland is de 32GB iPhone 3G S uitverkocht en in Nederland zouden online bestellers wel eens langer moeten wachten.

iphone activatieApple geeft Amerikaanse kopers van de iPhone 3G S een iTunes Store-kadobon van $30 als goedmakertje omdat ze hun pasgekochte toestel niet konden activeren. De lancering van de iPhone 3G S ging in de VS niet zo soepel als verwacht. Sommige mensen moesten twee dagen wachten voordat ze hun toestel via iTunes konde activeren. Apple wijdt de problemen aan “system issues” en het hoge aantal activaties. Vandaag ontvangen de getroffen klanten een tegoedbon via e-mail.

In Duitsland ging de lancering wel goed, maar daar is het 32GB-exemplaar inmiddels al uitverkocht. Mensen die toch de 32GB-variant willen hebben kunnen zich op de wachtlijst laten zetten. In Nederland staan er inmiddels ook al heel wat bestellingen op de wachtlijsten in de winkels. De grote vraag, waar je in de FAQ van T-Mobile ook geen antwoord op krijgt, is of je nu beter af bent als je online bestelt of naar een T-Mobile-shop gaat. Heb je meteen vrijdagochtend online een bestelling hebt geplaatst, kun je toch de hieronder getoonde zorgwekkende statusmelding te zien krijgen. Dat voorspelt weinig goeds…

levertijd iphone 3g s

Afbeelding via: @lucasraggers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2009, 19:35
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.