Een bijna echte iPhone voor $39,95

Wil je een iPhone voor eentiende deel van de prijs, dan kun je terecht bij USB Fever. Zij verkopen Dummy iPhones die er exact hetzelfde uitzien, maar waar geen electronica in zit.

iPhone DummyDoen alsof je een iPhone hebt, maar geen geld om er eentje te kopen? De Dummy iPhone van USB Fever kost maar $39,95 en ziet er verrassend echt uit. Handig om als displaymateriaal te gebruiken (bijvoorbeeld wanneer je hoesjes verkoopt), om aan je kinderen te geven om te spelen, of gewoon omdat het een mooi apparaat is. Macenstein heeft een review gemaakt van de Dummy iPhone en concludeert: fantastisch apparaat, kost maar eentiende van wat een echte iPhone kost!

Helaas biedt de Dummy iPhone wel slechts 1/50e deel van de normale functionaliteit, want er zit geen enkele electronica in. De Dummy heeft dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht als de echte iPhone. Volgens de verkoper is het gemaakt van dezelfde OEM-delen als in de iPhone zelf zijn gebruikt, dus het zou ook nog een goedkope oplossing kunnen zijn als bepaalde knoppen, de rand rond het scherm of de achterkant aan vervanging toe zijn. Toch ziet de neptelefoon er op onderstaande foto wel iets minder mooi afgewerkt uit dan de echte iPhone, of is dat verbeelding?

Dummy iPhone

Hoe dan ook: als je de volgende keer een iPhone op Marktplaats koopt, is het misschien toch slim om even te kijken of het om de echte iPhone gaat, of om de Dummy iPhone.

Meer info: USB Fever
Via: Macenstein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2008, 14:14
Categorie Achtergrond
Onderwerpen dummy, nep, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.