Eerste screenshots van Pwnage Tool 1.2

PwnageTool 1.2 komt beschikbaar, zodra de nieuwe firmware er is. In de nieuwe versie is onder andere de mogelijkheid toegevoegd om partitiegroottes te wijzigen en zelf een firmwarebundel met applicaties samen te stellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PwnageTool 1Ook het Dev Team bereidt zich voor op de komende firmware-update van de Apple iPhone. Ongeveer gelijktijdig met de release van iPhone OS 2.0 zou ook een nieuwe versie van Pwnage beschikbaar moeten komen. Bij iPhones.ru zijn al de eerste screenshots te zien van het unlocktool en daaruit blijkt dat er een paar interessante nieuwe functies bijkomen.

Pwnage 2Met PwnageTool 1.2 kun je straks de partitiegrootte van de iPhone naar wens veranderen. Ook kun je de IPSW-bestanden aanvullen met alle applicaties die via Installer beschikbaar zijn. Zo kun je met PwnageTool een eigen iPhone-firmwareversie samenstellen, waarin alle benodigde gegevens, functies en applicaties al aanwezig zijn. Maar je kunt natuurlijk ook nog steeds je iPhone unlocken, activeren en voorzien van een eigen bootlogo.

Via: iPhones.ru

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:00
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.