Dumpert-appicoon.

Dumpert 2.0: vernieuwde app voor grappige filmpjes en afbeeldingen

De Dumpert-app heeft een geheel nieuw jasje gekregen. Versie 2.0 is helemaal opnieuw ontworpen, waardoor je weer snel en makkelijk de nieuwste afbeeldingen en filmpjes kunt bekijken. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen!

Dumpert-appicoon.Dumpert, de bekende site waar je de hele dag door grappige filmpjes en afbeeldingen kunt vinden, heeft haar iOS-app volledig opnieuw gemaakt. Versie 2.0 is zojuist verschenen en brengt een geheel nieuw design, terwijl de app ook qua achterliggende techniek geheel opnieuw ontworpen is. Zo is bijvoorbeeld AirPlay en Chromecast-ondersteuning aan de app toegevoegd.

Non-stop filmpjes en afbeeldingen bekijken

In plaats van de vier tabbladen onderaan in beeld, is dit nu teruggebracht naar drie grotere knoppen. Bij Nieuw vind je alle nieuw geplaatste filmpjes en afbeeldingen, met bovenin de vijf trending items. Wil je nou nog veel meer populaire video’s en afbeeldingen zien, dan kun je ook het Toppers-tabblad raadplegen. Hier vind je niet alleen de beste filmpjes en afbeeldingen van vandaag, maar krijg je ook een overzicht van deze week of deze maand. Ook de good-old klassiekers vind je hier terug, zoals de alom bekende dronken opa die een blaastest doet.

Nieuwe filmpjes en afbeeldingen in de Dumpert-app. De Toppers van Dumpert in een apart tabblad.

Het bekijken van een video kan in zowel de portret- als de landschapsweergave. Heb je een filmpje gezien dat je helemaal te gek vindt, dan stuur je deze via AirPlay of Chromecast door naar je televisie. Delen met een vriend of vriendin op afstand kan natuurlijk ook met de verschillende opties om een video te delen, zoals via iMessage, Twitter en Facebook. Is het filmpje zelf nog niet hilarisch genoeg, dan kan je je ook uren vermaken met de reacties van zogenaamde reaguurders. Je kunt nog niet vanuit de app zelf reageren, maar dat moet later wel mogelijk zijn. Je waardering laten blijken via een kudo kan gelukkig wel.

Een filmpje bekijken via de Dumpert-app. Filteren voor content in Dumpert.

Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen creaties uploaden. Mocht je een super hilarische afbeelding hebben of een vriend of vriendin voor gek willen zetten met je eigen filmpje, dan ben je met de Dumpert-app aan het juiste adres. Tot slot kun je makkelijk op trefwoord zoeken en zijn er nog enkele filter mogelijkheden via een zijmenu in de linkerbovenhoek toegevoegd. Zo filter je tussen filmpjes of plaatjes. Ook zit hier een schakelaar voor NSFW-content, maar deze heeft door beperkingen van Apple’s kant geen enkele functie. De app is nog steeds gratis te gebruiken, maar voor €3,99 koop je alle advertenties weg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2016, 9:56
Categorie Apps
Onderwerp dumpert

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.